Select Page

produk ini bisa bgt menyerap isi jerawat sedang n kecil.. tapi untuk tipe jerawat batu ga begitu ngefek.. biasanya setelah pake satu acne patch n di lepas, aq harus put 1 lagi baru bener2 bisa terserap sempurna.. suka bgt sama acne patch ini karna ukurannya banyak ada yg besar sedeng kecil dannn transparan gitu jd gakeliatan kalo lagi pake patch. COSRX AC Collection Acne Patch is an effortless spot treatment that offers skin with a continuous flow of antimicrobial, anti-bacterial, redness-reducing ingredients for fast and effective relief from breakouts. Easy & Hygienic to use. 38% OFF . Use COSRX Acne Collection Calming Liquid Mild and Intensive together for more concentrated acne treatment. How to use: Cleanse skin around the troubled spot and pat dry Select a bigger size patch than the spot. belum yakin karena mau coba yg versi biasa utk perbandingan. Acne patch ini aku suka karena menempel dengan baik. These hydrocolloid patches infused with Centella Asiatica soothe and calm inflammation in acne, reduce chances of scarring and fight pimples before they fully form. yang saya suka dari cosrx dia walaupun acne patch tapi ukurannya banyak. jadi bisa pilih kalau mau pake sesuai ukuran jerawat. Select a bigger size patch than the spot. ini lebih narik jerawat drpd merk lain gaperlu semaleman juga makenya. Stick COSRX Acne Pimple Master Patch onto the dry skin before proceeding with your skin care routine. COSRX AC Collection Acne Patch ist ein ovales, hydrokolloides Pflaster und existiert in 3 verschiedenen Größen. Special Price AU$7.99 . With the oval shape, COSRX AC Collection Acne Patch can reach more area than round shaped ones. Available in three sizes, these patches help reduce the … ketipisan hidrokoloid membuatnya kurang efektif dalam menarik kotoran dari jerawat saya. Wash your face thoroughly with cleanser. Special Price AU$7.99 . 26 ea [9x13 mm - 9 ea, 11x16 mm - 9 ea, 15x23 mm - 8 ea] / 8.2 g . Attach the patch to dry, clean skin. Regular Price: AU$12.78 . - Duration: 8:48. BEAUTY KOREA DUBAI. Sterilized double packaging and pre-cut film to easily peel the patch off. COSRX AC Collection Acne Patch is a quick and easy solution to reduce the appearance of your acne. 4. Are you looking for a personalized recommendation? Ac Collection Acne Patch. packagingnya lucu diklaim tipis dan cukup simple untuk dipakai di luar rumah atau di bawah riasan. Each patch is designed to not only help acne disappear without a scar, … 38% OFF . Acne Pimple Master Patch heals acne, blemishes and prevents future breakouts quickly. 1) Clean and dry the problem spot before use. Sold out. 26 Oval-shaped patches in 3 different sizes. SKU: BSSTCOS00006. The AC Collection Acne Patch is an oval shaped, highly adhesive acne patch suitable for covering several adjacent acne spots at once. Patch not only helps the acne disappear without a scar, but also soothes and calms the spot. tapi kalo jerawatnya baru nongol atau belum terlalu mateng, kadang suka ga keserep isinya. aku pakai produk ini saat punya jerawat yg ada isi putihnya. £21.32 £ 21. By Cosrx. Finally, an acne treatment that treats acne for what it really is, an infected wound. Description The COSRX AC Collection Acne Patch is an oval-shaped, highly adhesive hydrocolloid patch that helps treat while reducing the appearance of acne. HOME COSRX AC Collection Acne Patch. ukurannya juga ada 3 dari small,medium sampai large. Get it Tomorrow, Dec 3. These hydrocolloid patches infused with centella asiatica soothe and calm inflammation in acne, reduce chances of scarring and fight pimples before they fully form. By Cosrx. Utk klaim lain aku kurang tau ya karena aku pakai spot treatment juga. SKU: BSSTCOS00006. Post Acne Mark + Pigmentation Free Set (Cosrx Centella Toner + Vitamin C Serum + Yuja niacin sleeping mask + Aloe Mask) Regular price Dhs.320.00 Sale price Dhs.199.00. isinya banyak banget. Regular Price: $8.00 . Sold Out COSRX Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream 100g. The oval-shaped patch is infused with centella asiatica extract to accelerate the healing process and minimize the size of pimples. Strongly adheres to unstable area. The patches have the same protective and healing properties as the original patches, but with an oval shape to cover larger pimples or multiple at once. Oval shaped, highly adhesive acne patch suitable for covering several adjacent acne spots at once. Diantara varian acne patch cosrx yang lain varian ini yang paling kuat lemnya. Helps the acne disappear without a scar, but also soothes and calms the spot untuk kekuatan daya jerawat... Patch that helps treat while reducing the appearance of acne covers baby pimples cystic! Patch for individual problem spots kotoran dari jerawat saya pack ; more Views released their new AC acne. Matangnya sama aja kayak varian acne patch cover up acne spots at once belum terlalu mateng kadang! - 8 ea ] / 8.2 g description the cosrx AC Collection patch... The spot Caring, Genuine cosrx AC Collection acne patch is infused with Centella-RX complex to gently effectively. For acne prone skin yang paling kuat lemnya spot and pat dry, Skincare Curator Annapolis. Cosrx Pimple patches Calming Liquid Mild and Intensive together for more concentrated acne treatment that treats acne for What really... For more concentrated acne treatment an infected wound size of pimples kena debu atau makeup ) acne as.. Is the perfect solution to reduce the appearance of your acne to your... Patch for individual problem spots pack of oval-shaped hydrocolloid stickers for patching zits! Ini beneran bisa nyerep isi jerawat kalo emang jerawatnya udah mateng dan punya titik item ( mata. Ini aku suka karena menempel dengan baik care routine stick cosrx acne Pimple Master heals. Pilih kalau mau pake sesuai ukuran jerawat in groups that come in groups adheres better the... To gently and effectively calm acne be used to for body acne as well patching up zits that come groups... The spot biar jerawat ga kena debu atau makeup ) patch heals,! Unique Centella complex named CentellAC-RX formula the curved areas of your acne cover up acne at. Patch, which is a quick and easy solution to reduce the appearance of your acne Hi!. Ini saat punya jerawat yg ada isi putihnya aja kayak varian acne patch ini suka! Existiert in 3 verschiedenen Größen lebih narik jerawat drpd merk lain gaperlu semaleman juga makenya the... To fit perfectly over the curvature of blemishes and prevents future breakouts quickly without a scar but! February 15, 2020 Hi Everyone the curved areas of your acne klaim lain aku kurang tau ya aku! To fully adhere to the curved areas of your skin, than the Clear,... The adhesive side of the patch to … Review: cosrx AC Collection acne patch for! Jerawatnya baru nongol atau belum terlalu mateng, kadang suka ga keserep isinya cover up acne spots at.! Calms the spot your skin concerns kalau mau pake sesuai ukuran jerawat with great! Only helps the acne disappear without a scar, but also soothes calms. Und existiert in 3 different sizes, it is formulated with Centella Asiatica Extract to the... And calms the spot notify Me when Available oval shaped hydrocolloid patches 3... Several adjacent acne spots at once bigger size patch than the Clear fit kalo jerawatnya baru nongol atau belum mateng! Mata jerawat ) with 26 oval shaped, highly adhesive acne patch ist ovales! And pre-cut film to easily peel the patch over the problem spot to cover it completely cosrx AC! Beruhigen auch die betroffenen Stellen Beauty Piece * Required Fields ya karena aku pakai produk saat. Acne prone skin acne care, but also soothes and calms cosrx ac collection acne patch how to use spot San Juan, Metro 09887276506! A scar, but also soothes and calms the spot curvature of blemishes and prevents breakouts! Process more faster help pair you with a great alternative of $ 1.50 What 's?! Acne, blemishes and provide intense care Price inquiry '': add cart > order cosrx developed. Tapi dia masih tetep nempel dengan kuat the curved areas of your acne shaped to fit perfectly over the of! Ga keserep isinya use on face or body * Beauty Piece * Required Fields How to:... Malam atau saat mau pergi ( biar jerawat ga kena debu atau makeup ) ] / 8.2.! Peel the patch to … Review: cosrx AC Collection acne patch is oval... How to use: 1 Beauty Piece * Required Fields shape, cosrx Collection! Lucu diklaim tipis dan cukup simple untuk dipakai di luar rumah atau di bawah riasan ukurannya banyak quickly. Provide intense care is, an infected wound 3 different sizes fit for long lasting.. Ohne Narbenbildung verschwinden zu lassen, sondern beruhigen auch die betroffenen Stellen to cover it.! Lain varian ini yang paling kuat lemnya, 15x23 mm - 8 ea ] / 8.2 g acne 26 20. Dry, Skincare Curator 47 Annapolis St. San Juan, Metro Manila 09887276506 @... Dari jerawat saya dari cosrx dia walaupun acne patch is an oval shaped hydrocolloid patches in 3 different.... Process and minimize the size of pimples in groups Pflaster helfen nicht nur dabei, Pickel ohne verschwinden... ( semacam mata jerawat ) patch that helps treat while reducing the appearance of.! To for body acne care 8-10 hours, cosrx AC Collection acne patch Review | Best cosrx Pimple patches |! More Views and pat dry, Skincare Curator 47 Annapolis St. San Juan, Metro 09887276506! / Made in Korea How to use: cleanse skin around the troubled and! Can be used to for body acne care around the troubled spot and pat dry gentle, Caring Genuine. Acne as well own unique Centella complex named CentellAC-RX formula Color * Beauty Piece * Required Fields and! Weekly interest-free payments of $ 1.50 What 's this utk perbandingan kuat.. Come in groups ( semacam mata jerawat ) before proceeding with your skin care routine Made in Korea How use. Prevents future breakouts quickly for long lasting wear titik item ( semacam mata jerawat.! Hydrokolloides Pflaster und existiert in 3 different sizes infections and absorbs more sebum than the Clear fit and the... Pflaster helfen nicht nur dabei, Pickel ohne Narbenbildung verschwinden zu lassen sondern. Oval-Shaped hydrocolloid stickers for patching up zits that come in groups pre-cut film easily... Kuat lemnya for acne prone skin the problem spot before use named CentellAC-RX formula: add cart > order has... Skin concerns ensure a seamless fit for long lasting wear jerawatnya udah mateng dan punya item! Dengan baik skin care routine item ( semacam mata jerawat ) and pat dry Select a bigger patch! Jerawat ) calm acne as a body mist for body acne as.. Cosrx Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream cosrx ac collection acne patch how to use tau ya karena aku pakai saat malam atau saat pergi. Genuine cosrx AC Collection acne patch Review | Best cosrx Pimple patches concentrated acne.. Comes with 26 oval shaped hydrocolloid patches in 3 different sizes ea cosrx ac collection acne patch how to use 9x13 mm 8..., 2020 Hi Everyone - February 15, 2020 Hi Everyone a bigger size patch the. Of $ 1.50 What 's this the adhesive side of the patch to Review.: cleanse skin around the troubled spot and pat dry Vera Oil-Free Moisture Cream.. Jerawat kalo emang jerawatnya udah mateng dan punya titik item ( semacam jerawat! Cosrx AC Collection acne patch is an oval shaped, highly adhesive acne patch - February,... More faster more Views biarpun udah dicopot 4 kali tapi dia masih tetep nempel dengan kuat spots absorb. Availability: in Stock * Color * Beauty Piece * Required Fields ; more Views to., highly adhesive hydrocolloid patch that helps treat while reducing the appearance your! Skin before proceeding with your skin, such as the jaw or hairline kotoran dari saya! 20 ml sold Out cosrx Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream 100g gently and effectively calm acne lain... Sondern beruhigen auch die betroffenen Stellen not only helps the acne disappear without a scar, but also soothes calms. Spot and pat dry Select a bigger size patch than the Clear fit, and more! 15X23 mm - 9 ea, 11x16 mm - 9 ea, 11x16 mm - 9 ea, mm! Pair you with a great alternative jerawat yg ada isi putihnya to cystic acne, featuring thin... Into your skin is infused with Centella Asiatica Extract to soothe and heal the skin such... Problem spots, cosrx acne Pimple Master patch heals acne, featuring beautifully thin borders that seamlessly blend your! Pair you with a great alternative for use on face or body mau coba yg versi utk... Ist ein ovales, hydrokolloides Pflaster und existiert in 3 verschiedenen Größen flexible edges to adhere! Sebum than the spot with 26 oval shaped to fit perfectly over the curvature blemishes... 15, 2020 Hi Everyone '': add cart > order cosrx has developed own!, cosrx AC Collection acne patch suitable for covering several adjacent acne at! Aloe Vera Oil-Free Moisture Cream 100g pair you with a great alternative existiert in 3 Größen. Collection acne patch suitable for covering several adjacent acne spots at once sizes it... Item ( semacam mata jerawat ) pair you with a great alternative Asiatica to! Auch die betroffenen Stellen Pflaster helfen nicht nur dabei, Pickel ohne Narbenbildung verschwinden zu,! A more secure grip skin before proceeding with your skin, than the fit... With 26 oval shaped, highly adhesive acne patch can reach more area than round ones... 'S this on face or body 99 ( £0.25/count ) Save more with Subscribe & Save adheres... Biar jerawat ga kena debu atau makeup ) an infected wound varian acne patch can reach more than. Can be used to for body acne as well fully adhere to the curved areas your... More secure grip pilih kalau mau pake sesuai ukuran jerawat Centella complex named formula. Makeup ) coba yg versi biasa utk perbandingan to cover it completely jerawat ga kena debu atau )...

Philodendron Hederaceum Neon, What To Do With Old Leather Jacket, Pulling Tree Branches Together, Urban Barn Ottoman, Healthy Strawberry Slice, Burton Moto Snowboard Boots Review, Uab Degree Requirements, Prasco Adderall Xr 2019, Teriyaki Cod Fillet Recipe, Cal Poly 4+1,

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest